måndag 30 augusti 2010

Vass frågeställare i Ring P1 äger statsministernLåt mig säga så här: det förvånar mig något alldeles oerhört att de rödgröna är så impotenta när det gäller att ställa regeringen till svars för bristerna i sjukförsäkringen. Lyssna hur denna frågeställare sätter Fredrik Reinfeldt på pottkanten. Jämför sen med hur pressad statsministern blev när Ekots partiledarutfrågare ställde frågor om samma sak (ca 29 minuter in i programmet). Här borde de rödgröna sätta in stöten - men förmågan verkar saknas...

4 kommentarer:

Kerstin sa...

Hej, och lite OT, men ett tips som jag hoppas att du inte tar illa upp för (hittar ingen mejladress):

Här har du en video som inte får plats i din textspalt. Du kan förminska den så att den inte blir avklippt.
Ibland finns det flera alternativ när man plockar ut koden från YouTube, där man ser flera rutor i olika storlekar, då klickar man på den minsta så får man ett mindre format som passar bloggen bättre.
Eller så ändrar man direkt i koden som man klistrar in i bloggen, bredd och höjd, proportionellt. Bara att ändra siffrorna. Det ska ändras på två ställen tror jag.

Kerstin sa...
Den här kommentaren har tagits bort av bloggadministratören.
Stardust sa...

Tack, vilket bra tips! Nu har jag fixat :-)

Kerstin sa...

Så lite. Jag hade samma problem tidigare. Och det är ju lite irriterande när man inte kan dra tillbaka "tidpunkten" mot slutet av filmen då denna har försvunnit ut i periferin, om man skulle vilja höra om ett avsnitt där och vissa filmer blir ju lite konstiga om en del av dem inte syns.

Nu ser det perfekt ut :-).