lördag 22 maj 2010

Homohat lockar kristna irakier till SD

Niklas Orrenius publicerar ett nytt avslöjande reportage i dagens Sydsvenskan. Det handlar om hur vissa kaldéer i Södertälje - kaldéer är kristna irakiska invandrare - lockas till SD på grund av partiets motvilja mot homovigslar.
– Fint va? Så fint!

Nader Helawis (SD) röst dryper av ironi när han håller fram ett gammalt exemplar av Metro. Bilden han visar upp föreställer två glada kvinnor som omfamnar varandra vid ett altare. En regnbågsfärgad socialdemokratisk ros markerar avsändaren. Annonsen publicerades i samband med kyrkovalet.

Tidningen är skrynklig och sliten. Helawi har använt den mycket de senaste månaderna. Han går runt i Södertälje och visar det förälskade kvinnoparet för troende människor, kristna och muslimer.

– Vill ni ha det så här? frågar Nader Helawi dem han möter.

– I så fall, fortsätt rösta på Social­demokraterna. Annars rösta SD.

Det funkar. Bilden har hjälpt honom att värva massor med anhängare till SD. Nästan alla är religiöst konservativa, nästan alla har invandrarbakgrund.

– Snart får Sverigedemokraterna sin förste muslimske medlem här i Södertälje. Han såg den här bilden och sa ”vilken äcklig bild!”.
Fenomenet verkar dock inte vara så populärt bland de vanliga främlingsfientliga "äktsvenska" partimedlemmarna - många ifrågasätter om kaldéerna är tillräckligt assimiliserade.

Det hela framstår som en osedvanligt läskig blandning av olika "intoleranser" i ohelig allians. Läs artikeln, och läs även Niklas Orrenius analys. Som vanligt med hans SD-artiklar förtjänar de en läsekrets även utanför Skåne.

1 kommentar:

A. Einstein sa...

Jag är besviken eftersom jag tänkt rösta på dem av taktiska orsaker och endast av den anledningen att de behövs i riksdagen på starka mandat för att få ordning på flyktingpolitiken och anhöriginvandringen i vårt lilla land. FÖR MINA BARNS OCH BARNBARNS SKULL!

Tyvärr har det visat sig att man lokalt (Södertälje) inbillar sig att avkristnade svenskar har intresse för "värdekonservativa" Irakkristna, otidsenliga idéer (som drivs för personlig positionering) om att åter göra det omöjligt för homoäktenskap, vilket gett nationellt genljud ända ner till Sydsvenskan - http://www.sydsvenskan.se/sverige/article880592/Flort-med-kald%C3%A9er-ogillas-i-SD-leden-Svart-nar-udda-sangkamrater-ska-samsas.html

Tidsunket mellanösterntänk med omisskännerliga drag av fanatism, går liksom inte hem i de svenska stugorna, eftersom svenskarna till sannolikt 95% är ett avkristnat folk som reducerat vigselakten till en vacker tradition! Religiösa extremer hotar alltid demokrati, fri- och rättigheter. Dags för SD att välja vad som är viktigast!