onsdag 1 oktober 2008

Sarah Palin - Freak!

På bloggen Inslag har min gamle vän PSW samlat ett antal skrämmande klipp med Sarah Palin, klipp som med all önskvärd tydlighet dokumenterar hennes extrema olämplighet som USA:s vicepresident. Med tanke på hur lite jag tycks förstå av amerikansk politik skulle det inte förvåna mig särdeles mycket om Palin trots detta får följa med John McCain till vita huset i höst. Bäva månde världen!

PSW:s blogg rekommenderas för övrigt varmt till alla som är intresserade av samhällsvetenskap (och som kan tolerera en eller annan "högeravvikelse" ;-)

4 kommentarer:

Anonym sa...

Men vilket jävla tröttsamt PK dravel du skriver på din blogg....varför bryr du dig ens skriva...kopiera någon av de andra hundratals nickedockorna och klipp ur och klistra in skiten.
Ingen skulle märka någon skillnad.

Stardust sa...

Akta dig så att jag inte kommer och sätter alkolås på ditt tangentbord, herr Nilsson.

Anonym sa...

Att vara republikanhatare i Sverige är faktiskt inte särskilt orginellt.

Stardust sa...

Jag vet inte om jag kan karakteriseras som "republikanhatare", men jag har jäkligt svårt för moralister (Palin, check!), för frimicklare (Palin, check!) samt rent allmänt för personer som vill bli vicepresidenter men som uttalar sig så förbålt urblåst som Palin allt som oftast verkar göra.

Jag har inte gjort anspråk på originalitet heller. Det är himla svårt att vara originell på internet, vet du.