söndag 13 februari 2011

SD borde tacka Expo

Sverigedemokraterna är ofta starkt upprörda över stiftelsen Expo, som ger ut tidningen med samma namn. Expo bedriver klappjakt på sverigedemokrater, menar man.

Men frågan är om inte SD snarare borde vara tacksamma mot Expo, som hjälper partiet med deras interna renhållningsarbete. Det är ju inte så sällan som Expos avslöjanden leder till att rasistiska SD-medlemmar utesluts ur partiet. Att bli av med bruna löss och annat rasistiskt böss borde väl SD uppskatta, eller?

Senaste fallet: Isak Nygren som motsätter sig "rasblandning". Vi får väl förutsätta att SD inte kände till Nygrens åsikter, för annars hade man väl gjort sig av med honom tidigare?

Se även Expressen.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Det finns massor av knasbollar i alla partier... Sorry på kommunal nivå hittar du lätt stolpskott överallt och vad värre är:

Det är ganska gott om dom i riksdagen också... Inte i riktigt samma division som Isak Nygrens fall men nästan... Dock kanske inte i en så kontroversiell fråga...

Fast fråga kommunister om ekonomi, folkpartister eller KD:are om mänskliga rättigheter i Israel mm och du får mycket märkliga svar...

Sedan har alla nya partier en tendens att dra till sig knasbollar jämför med Miljöpartiet på 80-talet....

Sedan är SD ett invandringskritiskt parti villket givetvis gör risken större för dom...

Sedan finns det en anledning till:

Mediernas hat och hets som gör att få tänkande begåvade människor har lust att ställa upp för Sd...

Det ökar antalet stolpskott ordentligt.

Lars sa...

Visst har Expos granskning hjälpt partiet:

"Av Sverigedemokraternas ca 530 kommunfullmäktigekandidater har Aschbergs kumpaner på tidningen Expo lyckats hitta ett knappt 20- tal personer som är dömda för brott, vilket ungefär motsvarar 4 procent. Så gott som samtliga av dessa 4 procent är nu bortplockade från listorna eftersom de ljugit för partiet och uppgett sig vara ostraffade."

http://www.expressen.se/debatt/1.417780/vi-i-sd-ar-inte-mer-kriminella-an-andra

I det här fallet får dock SD skylla sig själva. Att den där snubben är en extremist är välkänt för partiet. Han har t o m blivit utesluten ur SDU p g a samröre med extremister. Tiderna förändras verkligen; i dagsläget verkar alltså SDU klara renhållningen bättre än moderpartiet. Så var det inte på 90-talet...