fredag 5 december 2008

Kenneths surrealitiska däckservice

När jag får tid ska jag skriva lite längre om en enormt surrealistisk upplevelse härom dagen, då jag tillbringade nästan en hel dag med att vänta på att Kenneths däck skulle byta mina sommardäck till vinterdäck. Det hela slutade med att min bil blev påbackad av en av Kenneths firmabilar, och jag blev vansinnig. Jag berättar mer sen, men vill bara passa på att varna alla som till äventyrs tänkt skifta däcken hos Kenneth - gör för faen inte det!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Jo det känner jag igen, jag stod själv i kö i en hel dag för att byta till vinterhjulen......men jag lärde mig en läxa som jag kan dela med mig till dig. Att byta hjulen innan alla andra skall skifta över kommer att bli högsta prio för mig nästa år. Jag känner att jag får skylla mig själv att jag inte bytte tidigare. Men nästa år blir det andra bullar :)

Stardust sa...

Japp, håller med om att det var dumt att byta så sent. Men Kenneth och hans knutters gjorde saken rätt mycket besvärligare än den hade behövt bli genom att ideligen ge mig felaktiga besked om hur lång tid det hela skulle ta. I slutändan blev jag som sagt påbackad, och för detta fick jag inte ens en ursäkt, än mindre någon form av kompensation. Jag fick tillbringa två dagar utan bil pga att lackverstaden skulle fixa lackskadorna, och Kenneth, det ärade jubelidioten, har inte brytt sig om att ringa tillbaka till mig trots två påringningar och besked om att jag vill tala allvar med honom.

Men jag ska nog hitta på ett sätt att hämnas; jag är långsint i sådana här sammanhang!